В края на миналата година стана ясно, че в Индиана Джоунс

...
В края на миналата година стана ясно, че в Индиана Джоунс
Коментари Харесай

Как точно е бил подмладен Харисън Форд за Индиана Джоунс и часовникът на съдбата

В края на предходната година стана ясно, че в  " Индиана Джоунс и часовникът на ориста " (Indiana Jones and the Dial of Destiny) ще забележим нещо, което не сме очаквали - млада версия на Харисън Форд.

Харисън Форд ще бъде подмладен за " Индиана Джоунс 5 "

Ето какво знаем за кино лентата все още

Но не в целия пети филм от франчайза, несъмнено, а единствено за откриващите подиуми, които би трябвало да ни дадат тенденция и предистория за това, което ще се случва. И напълно разбираемо едно от най-интересните неща е по какъв начин тъкмо е подмладен артистът.

Това не е първият филм, в който сходна технология бива употребена, като в The Irishman на Мартин Скорсезе Робърт де Ниро и Ал Пачино бяха подмладени благодарение на новаторска компютърна технология. Горе-долу подобен е казусът и тук.

Пред Стиврън Колбърт за вечерното му шоу Харисън Форд споделя, че в действителност това, което ще забележим, е същинското му лице, защото Lucasfilm са използвали кадри от остарели филми с артисти, с цел да пресъздадат по-младата му версия.

Всичко това благодарение на изкуствен интелект, който е имал достъп освен до филмите от " Междузвездни войни " и тези за Индиана Джоунс, само че до такива с присъединяване на Форд, които в никакъв случай не са тръгвали по кината.

Как излгежда подмладеният Харисън Форд

Първи филмов откъс на Indiana Jones and the Dial of Destiny

Доста впечатляващо, като артистът добавя, че е снимал въпросните подиуми със специфични точки, прикрепени към лицето му, с цел да може магията да бъде сътворена, написа Variety. Съвсем скоро ще разберем какъв брой добра работа е свършена, защото  " Индиана Джоунс и часовникът на ориста " потегля по кината от 30 юни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР